Spalatoria Media Trans ofera servicii profesionale de curatare auto exterior, interior, motor, degresare, ceruire si polish.

Folosim produse originale, de calitate superioara ce nu afecteaza suprafata componentelor autoturismului.

Oferim clientiilor nostri servicii de calitate superioara acordand maxima atentie detaliilor pentru ca rezultatul final sa arate impecabil.

De aceea, la Spalatoria Media Trans procesul de spalare exterioara se realizeaza in 2 etape de spumare, intregul proces de spalare exterioara fiind realizat in sapte etape.

Pe toata perioada cosmetizarii masinii dumneavoastra in cadrul Spalatoriei Media Trans puteti servi o cafea, un ceai sau o bautura racoritoare in cadrul cafenelei noastre intr-o ambianta placuta.

Jet - caroseriei cu jet de apă, stergerea geamuriilor și oglinziilor, tratament anvelopă.

Spălare exterioară - prespălare, aplicare spuma activă, ceară pentru suprafața caroseriei, aplicare soluție specială pentru genți, spălarea preșuriilor cu spumă activă, ștergerea sau aspirarea acestora, spălarea și uscarea caroseriei, ștergerea praguriilor și ghederiilor, tratament anvelopă.

Spălare interioară - - ștergerea prafului și noroiului din interiorul mașinii (bord, uși, consolă centrală), silicon la cerere, aspirare aplicând un parfum discret, curățarea geamuriilor exterior și interior, tratament special pentru partea plastică al praguriilor, în timpul iernii tratament cu glicerină pentru ghederi, curățarea bordului cu soluție specială.

Spălare motor - se efectuează numai pe răspunderea clientului - spălarea motorului cu jet de apa, aplicând spuma activă și soluție specială pentru degresarea motorului.

Cozmetizare tapițerie - curățirea totală a interiorului mașinii, plafon, uși, scaune, podea, bord, portbagaj. Pentru aceste servicii este nevoie de programare și se efectuează în special în cursul săptămânii, durata find de 4 -5 ore.

Cozmetizare caroserie - - aplicare poliș și ceară pe suprafața caroseriei cu ajutorul aparatului de polișat. Pentru aceste servicii este nevoie de programare și se efectuază în special în cursul săptămânii, durata find de 2 - 3 ore.

   
© ALLROUNDER